Over ons

IMG_4080
Wie zijn wij?

In 1974 werd de eenmanszaak opgericht door Frans Van Den Heuvel, gespecialiseerd in Maatkasten – Meubelmakerij en schrijnwerkerij op maat

1982

Uitbreiding van de eenmanszaak tot ‘Frans Van Den Heuvel en Zn’, nadat de jongste zoon Johan zich mee actief maakt in de zaak, sindsdien werkt men uitsluitend in de Maatkasten – Meubelmakerij én interieurinrichting.

1989

Omvorming van eenmanszaak tot de vennootschap ‘Meubelmakerij Van Den Heuvel bvba’, met vooral uitvoering van maatkasten voor alle doeleinden, dressings, slaapkamers, keukens en badkamermeubels, dit alles volledig op maat.

1991

Overname van de vennootschap door zoon Johan Van Den Heuvel en zijn echtgenote Christel Van Riel.

1997

Oprichting en opening van een toonzaal, gelegen op het huidige adres, voor het atelier.

2005

Uitbreiding van de toonzaal met een 1° verdiep, om nog meer mogelijkheden en materialen voor te stellen.

2010

Sturing van het volledige cnc-machinepark, dank zij het tekenprogramma Korpus voor boor-, frees- en afkantwerk, gelinkt met Autofit voor zaagoptimalisatie dat er tevens voor zorgt de afvalberg te verkleinen.

2017

Uitbreiding van het machinepark met een cnc-gestuurde nestingmachine, een breekmachine en een volautomatische afzuiginginstallatie aangesloten op de blaascontainer, deze investering zorgt voor een nog hogere precisie in afwerking van onze meubelpanelen en een extra verlaging van de afvalberg met minder wegtransporten.

2018

Verdere ontwikkeling van de CAD/CAM software Korpus naar de hedendaagse noden van ons bedrijf, om aan de steeds stijgende vraag te kunnen blijven antwoorden.

2020

Eerste gesprekken en marktonderzoek naar een online verkoop van maatkasten voor zij die zelf actief hun kast willen plaatsen, met de gekende kwalitatieve materialen en hoge afwerkingsgraad uit het atelier ‘VAN DEN HEUVEL’.

2022

Onze online webshop www.kastonline-vdh.be, is geboren!

Neem een kijkje in ons atelier

Met ons uitgebreide machinepark kunnen wij u snel en efficiënt verder helpen aan een kast op maat.

MEET – KIES – KAST HET ZELF!